Zeeklassen – Vertrokken naar Steenokkerzeel

Beste ouders,

De kinderen en de valiezen zijn in de bus ze vertrekken nu naar Steenokkerzeel maar het zonnetje hebben ze al voorop gestuurd.

Kijk straks niet raar op als je kind emotioneel reageert als ze van de bus stappen maar ze hebben een fantasitische week gehad en dan is het steeds wat moeilijk om afscheid te nemen.

Ze zullen na een tijdje jullie wel alles vertellen wat ze allemaal gedaan hebben.

Het is nu 13u40 we vermoeden dat de bus hier zal zijn tussen15u40 en 16u. Indien je er niet tijdig kunt zijn laat me dan iets weten zodat we je kind kunnen opvangen.

Tot straks.

Groetjes

Juf Mimi

Zeeklassen – Laatste dag

Beste ouders,

En de laatste dag aan de zee is aangebroken. Gisteren hebben ze eerst genoten van hun piratenspel op het stand en nadien van hun afscheidsfeestje. Om 22U zijn ze rustig  gaan slapen zodat de leerkachten ook nog even konden genieten van de tractatie van het OGS voor de “Dag van de leerkracht”.

Vanmorgen hebben ze hun valiezen gemaakt, kamers opgeruimd en nu zijn ze onder een stralend zonnetje aan het go-carren 😉 Dat hoort bij een vakantie aan de zee. Straks nog een lekkere maaltijd en dan valiezen in de bus laden en normaal gezien vertrekken ze om  13u30 richting Steenokkerzeel.

Tot straks

Juf mimi

Zeeklassen

Beste ouders,

Er staan ondertussen ook foto’s van de zeeklassen op de website, je klikt op Foto/Blog – Foto’s – zeeklassen 1L5 & 1L6.
Ook vandaag was het weer een superdag. De gidsen vinden dat het zo’n fijne leerlingen zijn. Je kan je voorstellen dat de leerkrachten blij zijn en ik ben ook heel fier zowel op de kinderen als op de begeleiders. De leerlingen van het 6de leerjaar hebben vandaag hun vliegers gemaakt en ze hebben er goed mee kunnen spelen op het strand met een lekker briesje en een stralend zonnetje.
Vandaag heeft het 5de leerjaar 2x warm gegeten: deze middag rijst met kip in zuurzoete saus en vanavond spaghetti.De leerlingen van het 6de haden een lunchpakket deze middag en dat hebben ze buiten kunnen opeten.
Morgen gaan ze naar Raversijde en in de namiddag hebben ze hun piratenspel op het strand en ze geven 20 graden dat gaat dus een geweldige activiteit zijn.
En dan ’s avonds reeds hun afscheidsfeest… de week vliegt voorbij en voordat je het weet staan de kinderen terug met een volle valies op de parking.

Ze hebben vanavond een voorleesverhaalsessie gehad om zo rustig te kunnen gaan slapen… zzzzzzzz

Groetjes
juf Mimi

Zeeklassen

Beste ouders,

Zoals ik reeds liet weten, geen nieuws is goed nieuws maar ik begrijp ook dat jullie graag wat nieuws horen. Ik heb daarjuist juf Maria aan de lijn gehad en ze waren juist terug van hun lichtjeswandeling op het strand. Het weer is ginder super! Veel zon en wat wind. Met hun jassen aan is het super fijn buiten.
De groep is heel enthousiast en doen goed mee met alles. Ze zijn vandaag naar de kinderboerderij en Ijzermonding geweest en de gidsen vonden de kinderen heel flink!
Vanmiddag hebben ze frietjes met vol-au-vent gegeten. Als ze weer zo snel in slaap liggen als gisteren dan is het ook voor de begeleiders nog een fijne avond om  te overleggen.
Morgen en donderdag geven ze nog beter weer. Ze hebben de tijd van hun leven en ook Manon is vanavond toegekomen zodat de groep helemaal compleet is.
Nog een fijne avond 😉

 

Groetjes
Juf Mimi

Zeeklassen GBS Piramide

Beste ouders van 1L5 &1L6,
De kinderen hebben hun valiezen in het zonnetje kunnen inladen. Onderweg veel regen gekregen maar toen ze toekwamen scheen het zonnetje. Er was wel een stevige zeereis maar zo kwamen ze direct in de juiste sfeer. Valiezen uitladen, naar boven sleuren, bedden opmaken!!! Dat was voor de meeste niet evident. 
Dan hebben we nog enkele foto’s gemaakt en dan zijn ze gaan eten.
Nadien hebben ze hun kamers verder ingericht en dan zijn de activiteiten begonnen. 
Het was alvast een goede start van een hopelijk goede week. 
Geniet van de „ rust” thuis en voordat je het weet staan jullie kapoenen vrijdag tussen 15u en 15u30 terug op de school. 
Groetjes 
Juf Mimi